STRAVIČNA NESREĆA NA OBILAZNICI: Vatrogasci morali izvlačiti čovjeka iz potpuno smrskanog auta! Oglasila se i policija

Foto: JVP Velika Gorica

U noći sa subote na nedjelju, oko ponoći, dogodila se teška prometna nesreća na velikogoričkoj obilaznici. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila, a jedna je osoba ozlijeđena, objavili su iz JVP Velika Gorica.

“Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja”, stoji u objavi.

Oba vozila su smrskana, a vatrogasci su iz jednog od automobila morali izvlačiti ozlijeđenu osobu.

21-godišnji vozač udario je u zaustavljeno vozilo u kojem je bio 24-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju. Ozlijeđena je 20-godišnja putnica iz vozila koje je naletjelo na zaustavljeni automobil.

Vatrogasci upozoravaju građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje.



Detalje objavila i policija

O svemu se priopćenjem oglasila  i policija:

“Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada.

Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci.

U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju”, navela je PU zagrebačka u svom priopćenjuo ovoj teškoj prometnoj nesreći.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI