STUDENTI PODIŽU GLAS: Zbog Vladine odluke sprema se veliki prosvjed, pokrenuta i peticija!

Facebook

Nakon objave kontroverzne odluke pokrenuta je peticija koja već broji preko 6.000 potpisa traži se da se vrati neoporeziv iznos na 50.000 kuna godišnje. U ranim jutarnjim satima postavljena je peticija koju možete je potpisati ovdje: peticija24.com

Neugodno iznenađeni i revoltirani novim pravilima o oporezivanju studentskih zarada studenti su pokrenuli peticiju i najavljuju velike prosvjede. Bez ikakve je najave Vlada, doslovno u jednom danu, prag za oporezivanje studentskih zarada s 50 000 kunan spustila na 15.000 kuna.

Potpisivanje peticije

Nakon objave kontroverzne odluke pokrenuta je peticija koja, u trenutku pisanja ovog članka, već broji preko 7000 potpisa traži se da se vrati neoporeziv iznos na 50 000 kuna godišnje. U ranim jutarnjim satima postavljena je peticija koju možete potpisati ovdje: peticija24.com.

Prosvjed

U slučaju da se njihovi zahtjevi i peticija ne uvaže, studenti putem Facebooka najavljuju prosvjede. Traže povrat limita na 50 000 kuna.



U Facebook grupi u kojoj studenti organiziraju prosvjed, ako ništa drugo ne upali, navodi se: “Ajmo ljudi, skupilo nas se 140 u par minuta, šerajte stranicu, zovite prijatelje, ako peticije i medijski istupi ne daju nikakve rezultate, ići će se u prosvjede. Zadnji VELIKI prosvjed u hrvatskoj je bio davne 1996 godine. Dignimo glas!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI