STVARA SE NOVA DESNA OPCIJA: Škoro, sestra Vesna, Vrkljan i Karolina!

Raspad sistema u Domovinskom pokretu ne prestaje puniti medijske stupce, bivši šef te stranke Miroslav Škoro u posljednje je vrijeme odlučio pjevati, no ne u svojim poznatim stihovima, već pjevati o navodnim podmetanjima i grijesima svojih donedavnih suradnika, ulazeći u bespoštedan rat s Marijem Radićem, Igorom Peternelom, pa i Krešimirom Bubalom te bivšim kolegom Darijem Žepinom.

Posljednju dvojicu Škoro je kazneno prijavio istjerujući mak na konac u priči s peglanjem stranačkih kartica i novcem koji je je navodno rasipao na svoje CD-ove i i neisporučena vina. Za sve je prozivke i medijske napise kojima ga se nastojalo kompromitirati Škoro ponudio objašnjenje gostujući na Novoj TV, gdje je blijed i vidno narušenog fizičkog izgleda govorio o razlozima zbog kojih je napustio vodeću poziciju u Pokretu u kojem se nešto prije gostovanja u Dnevniku razišao i sa svojim bliskim suradnikom Igorom Peternelom uz teške riječi s obje strane, ali i uz brisanje ostavke koju je objavio na društvenim mrežema sredinom srpnja.

Više čitajte u tiskanom izdanju 7 Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI