Sućut Bože Petrova obitelji preminulog bivšeg saborskog zastupnika Antuna Abramovića

Damir Spehar/PIXSELL

"Tijekom Domovinskog rata, kao jedan od utemeljitelja Narodne zaštite, aktivno se uključio u obranu Republike Hrvatske, na čemu smo mu iskreno zahvalni, a u svom političkom i društvenom radu predano se posvetio proučavanju hrvatske vojne i nacionalne povijesti te je aktivno sudjelovao u programima i projektima za očuvanje i promicanje hrvatskih tradicijskih vrijednosti"

Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov uputio je pismo sućuti obitelji preminulog bivšeg saborskog zastupnika Antuna Abramovića.

 

“Sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku gospodina Antuna Abramovića, zastupnika u Hrvatskome saboru, povjesničara i pukovnika Hrvatske vojske. Tijekom Domovinskog rata, kao jedan od utemeljitelja Narodne zaštite, aktivno se uključio u obranu Republike Hrvatske, na čemu smo mu iskreno zahvalni, a u svom političkom i društvenom radu predano se posvetio proučavanju hrvatske vojne i nacionalne povijesti te je aktivno sudjelovao u programima i projektima za očuvanje i promicanje hrvatskih tradicijskih vrijednosti. Molim Vas da u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskom saboru te u moje osobno ime primite izraze najdublje i iskrene sućuti.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI