SUVERENISTI PREDSTAVLJAJU SVOJA POJAČANJA: Očekuju da će Škoro ostati potpredsjednik Sabora

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Klub zastupnika Hrvatskih suverenista održat će konferenciju za medije o temi “Proširenje Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista”.

Na konferenciji će govoriti Marijan Pavliček, Hrvoje Zekanović, Miroslav Škoro i Vesna Vučemilović.

Škoro je ranije ovog tjedna najavio kako će se pridružiti saborskom klubu Hrvatskih suverenista gdje će nastaviti sa zastupničkim radom. Za sada će Škoro i Vučemilović biti nezavisni zastupnici u tom saborskom Klubu.

Na konstataciju da će sad biti šef Škori, predsjednik Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović odgovara: “Gledajte, ako ste do sada primijetili, mi nismo stvarali kult ličnosti niti liderske pozicije, tako da ni sada nema šefovanja. Imao 6 zastupnika i svi će raditi u korist Hrvatske i kluba”.

Suverenisti očekuju da će Škoro ostati potpredsjednik Sabora, iako će o tome ostatak oporbe odlučivati idući tjedan.



“Što se tiče Škorina potpredsjedničkog mjesta u Saboru, ovisi po kojem će modelu doći do preraspodjele dužnosti unutar oporbenih redova“, rekao je Zekanović.

Istom se nada i Vučemilović.

“Ono što je bilo najvažnije kada smo donosili odluku u kojem klubu ćemo nastaviti svoj rad, bilo je činjenica da ne smijemo i ne želimo iznevjeriti naše birače s prošlih parlamentarnih izbora”, kazala je Vučemilović za RTL.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI