SVAĐA OKO NATJEČAJA: Brat saborske zastupnice prijetio gradonačelniku Slavonskog Broda

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, prijavio je policiji sugrađanina, poduzetnika Tomu Opačaka zbog navodno primljenih prijetnji.

Iz PU brodsko-posavske već je za nekoliko medija potvrđeno kako se provodi kriminalistička istraga vezana uz prijetnje upućene gradonačelniku.

Međutim, zbog istrage u tijeku, nije priopćeno o čemu se radi niti tko ih je uputio.


Duspari je, prema pisanju Jutarnjeg lista, prijetnje uputio poduzetnik Tomislav Opačak, a povod je navodno javni natječaj za odabir tvrtke koja će tijekom zime održavati čistim ulice u Slavonskom Brodu.

Podsjetimo, zbog odluke da se za čišćenje gradskih ulica ne angažira Opačakova tvrtka “Poduzeće za ceste”, Opačak je krajem 2011. i početkom 2012. s više kamiona prosvjedovao pred slavonskobrodskom Gradskom upravom i Dusparinom kućom. Duspara se tada pravdao navodno nepotpunom dokumentacijom PZC, a Opačak je tvrdio da Duspara “uzima pinku”.Opačak je inače aktivan u više gospodarskih područja od građevine do riječnog transporta, a, osim u gospodarstvu, navodno ima i široku mrežu poznanstavameđu političarima.

Naime, Opačak je brat Marine Bilić Opačak, saborske zastupnice koja je donedavno bila članica SDP-a, ali nakon Grbinove čistki završila u Klubu socijaldemokrata u Saboru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI