SVE JE POČELO PRIJE ŠEST GODINA! Bandić je Prici tada iskazao simpatije: Jedan čin sve razotkriva!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Prije dva tjedna iznenada je preminuo od posljedica srčanog udara zagrebački gradončelnik Milan Bandić. Oko njegove smrti brojne su kontroverze i različita mišljenja kako njegovih suradnika tako i javnosti koja o tome i dalje bruji. No ona koja je najviše u interesu javnosti je njegova vjerna suradnica Natalija Prica o kojoj mediji doslovno svaki dan pišu o njoj i njenom odnosu s Milanom Bandićem. Sve oko smrti Bandiča poprimilo je još veću i jaču dimenziju nakon prijave Državnom odvjetništvu u kojoj se traži ispitivanje svih okolnosti gradonačelnikove smrti. Upravo je na nju pala sumnja i napisi da je ona provela s gradonačelnikom Bandićem njegove posljednje sate.

Široj javnosti  ako je malo prisjetimo poznato je kako je Prica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini bila vijećnica, koju su nedavno kandidirali i za Zagrepčanku godine, pokazujući time koliko se cijeni njen angažman, ali i borba za ljudska prava.

Stanovnicima metropole možda je ponajviše u oči upao žar s kojim je Prica s Bandićem danonoćno obilazila zagrebačke obrtnike, zlatare i prodavače bundi.

Javnosti je pak  malo poznato da je obitelj Prica iz Dubrave u politici duboko involvirana pa je tako recimo Natalijin brat Domagoj Prica SDP-ovac, saborski zastupnik i šef SDP-ove mjesne organizacije Gornja Dubrava. Prije nekoliko tjedana brat Prica opovrgavao je veze s Bandićem, tvrdeći da on i sestra imaju različite političke puteve i da jedno na drugo, po tom pitanju nemaju nikakav utjecaj.

Prica je u Sabor stigao kao zamjena za Rajka Ostojića, dok je njegova supruga Maja Glibo Prica članica Glavnog odbora SDP-a koja ujedno radi u Gradu Zagrebu u Stručnoj službi što nije tajna, Prica je taj podatak otkrio u svojoj imovinskoj kartici gdje stoji podatak kako u Gradu Zagrebu radi od rujna 2018. godine za plaću od 8084 kune.



“Nikad nisam otišao iz SDP-a i nikad neću. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i članovi moje obitelji”, izjavio je Prica svojedobno odbacivši insinuacije o tome da je njegova sestra pomogla pri zapošljavanju njegove supruge. I dok je Domagoj Prica više od deset godina u SDP-u sestra Natalija Bandiću se pridružila 2016. godine te od njega dobila povjerenje da formira Forum mladih stranke.

“Bilo je jako puno posla jer smo kretali ispočetka. Kontinuirano sam radila s mladima u svih 17 gradskih četvrti. Stvorili smo snažnu organizaciju mladih. Mladi su nam danas velika podrška i logistika u stranci. Poznato je kako gradonačelnik Bandić daje šanse mladim ljudima”, ispričala je Prica svojedobno u razgovoru za Jutarnji.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI