SVE JE ŠOKIRALA OBJAVOM IMOVINSKE KARTICE! Kaže da je nasljednica Ivana Kukuljevića Sakcinskog: ‘Sve što imam stekla sam nasljedstvom i u denacionalizaciji’

Foto: Saborska TV

Imovinske kartice nekadašnje glumice, a sadašnje saborske zastupnice političke platforme Možemo! Urše Raukar Gamulin, izazvala je poprilično zanimanje javnosti.

Naime, u njoj je navela kako je vlasnica brojnih nekretnina, a ima i zlatne poluge. Za Index je kazala da potječe iz bogate obitelji.

Istaknula je kako je nasljednica Ivana Kukuljevića Sakcinskog koji je prije 178 godina u Hrvatskom saboru održao prvi govor na hrvatskom jeziku, on je njezin prapradjed.

“Sve što imam stekla sam nasljedstvom i u denacionalizaciji. Sva imovina moje obitelji je stečena do Drugog svjetskog rata. Imovina je plod rada nekoliko generacija moje obitelji”, kazala je nova saborska zastupnica.

Na upit je li očekivala toliki interes javnosti vezan uz objavu njezine imovinske kartice, odgovorila je kako je “mislila da će biti interes javnosti, ali ne toliki jer tu nema priče”.



“Sve što imam navela sam u imovinskoj kartici, a u želji da ne podcijenim nekretnine, možda sam neke stvari i precijenila. Prečesto sam čitala komentare na imovinske kartice gdje su bile navedene niže cijene, pa bi ljudi komentirali – ako to toliko košta, budem i ja kupio. Zato sam, eto, možda neke stvari i precijenila”, naglasila je bivša glumica.

Dodala je da je u imovinsku karticu napisala okvirne cijene nekretnina do kojih je došla razgovorom sa stručnjacima za nekretnine.

“Kontaktirala sam agencije za nekretnine, a razgovarala sam i s jednim ovlaštenim procjeniteljem nekretnina. Doznala sam koje bi bile okvirne cijene i pošteno sam sve napisala u svojoj imovinskoj kartici”, zaključila je Urša Raukar Gamulin za Index.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI