SVE SE SADA MIJENJA! Procurile fotografije: Škoro uhvaćen na tajnom sastanku! Luksuzna limuzina dovela ga je na Kaptol!

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Na fotografijama se vidi luksuzni Mercedews S klase registarskog broja ZG 5990 HF koji se zaustavio ispred čelične ograde ulaza na broju Kaptol 29a, ulaza u Zagrebačku nadbiskupiju.

Tjednik Nacional u današnjem je izdanju objavio kako je kandidat za predsjednika Miroslav Škoro bio u sjedištu Zagrebačke nadbiskupije na sastanku.

Nacional navodi kako mu se u srijedu, 2. listopada, javio jedan od izvora rekavši kako ima nekoliko “izvanredno važnih fotografija koje dokazuju da je došlo do značajnog pomaka u sve uzbudljivijoj kampanji za predsjedničke izbore”.

Zatim je, piše Nacional, poslao četiri fotografije snimljene dan ranije, 1. listopada, u 17:45 poslijepodne na zagrebačkom Kaptolu. Na fotografijama se vidi luksuzni Mercedews S klase registarskog broja ZG 5990 HF koji se zaustavio ispred čelične ograde ulaza na broju Kaptol 29a, ulaza u Zagrebačku nadbiskupiju.

Sad se postavlja pitanje gubi li aktualna predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović dosad veliku podršku Kaptola?Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI