SVE SU RATOVE IZAZVALI, I SVE IH REDOM IZGUBILI: ‘Budu li je i dalje tako vodili, Velika Srbija bit će manja nego ikad’

Facebook

Kad Srbijanci shvate da su sve dosadašnje ratove izgubili, riješe se velikosrpske politike i krenu putem demokracije, vrlo brzo će uvidjeti da su cijelo jedno stoljeće bili i gluhi i sljepi dozvoljavajući četnicima da ih vode u političko samoubojstvo.

Najnoviji istup ratnog zločina Veselina Šljivančanina, komentirao je vukovarski branitelj – Predrag Mišić:

“Republika Srbija od ’41 do ’90 uživa kao mladenci na medenom mjesecu…

U nasilno stvorenoj federaciji uživa status povlaštene. Umjetna tvorevina tkz. SFRJ. koristeći resurse ostalih saveznih republika pod palicom Josipa Broza Tita, diktature SKJ, UDBE i inih represivnih institucija uživa sve blagodati.

Sve ratove su sami izazvali, isto tako sve redom gubili, obilježili srpski narod za sva vremena, koji je također kriv birajući velikosrpske političare. Srpski se narod sam dovodi u takvu situaciju. Osobno vjerujem da tamo ima dovoljno potencijala da se mogu oduprijeti tome, a zašto to ne čine – ne znam. Ako je ikada bilo pravo vrijeme za to, sad je…

Najnovije izjave zločinca s Ovčare, osuđenog Veselina Šljivančanina, pokazatelj su da Srbija ide u još u veći ponor i bijedu iz koje će se teško izvući.



Kad Srbijanci shvate da su sve dosadašnje ratove izgubili, riješe se velikosrpske politike i krenu putem demokracije, vrlo brzo će uvidjeti da su cijelo jedno stoljeće bili i gluhi i sljepi dozvoljavajući četnicima da ih vode u političko samoubojstvo. Deklarirani četnici Nikolić, Vučić, Šljivančanin nisu oni koji ih trebaju predstavljati u Europskim integracijama.

Što prije to shvate, moći će prije naprijed. Ako ih takvi budu vodili, Velika Srbija će biti manja nego ikada…”

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI