SVE TAJNE KOLINDINE BORBE ZA ŠEFICU NATO-a: Merkel je podržava da udovolji Bidenu, BiH i Engleska već lobiraju protiv nje, problem joj je i prijateljstvo s Putinom

Baš kada se pomislilo da bi zbog serijala istupa aktualnog predsjednika Zorana Milanovića mandat njegove prethodnice Kolinde Grabar-KItarović mogao pasti u zaborav, bivša se predsjednica u javnosti ponovno počela spominjati, i to na popisu najizglednijih kandidata za glavnu tajnicu NATO-a.

Laskava je to titula koja se smiješi bivšoj šefici države, koja s NATO-om ionako ima iskustva.

Nije nepoznato da su je baš odande Milijan Brkić i Tomislav Karamarko vratili na političku scenu, smatrajući da samo ona može srušiti pijanista Ivu Jopsipovića koji je Hrvatsku vodio strahujući od ustaške guje koja hara po druzštvenim mrežama.


Opširnije u tiskanom izdanju 7Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI