DRAMA NA KOSOVU! BLOKIRANA PRIŠTINA: Sumnja se na podmetnutu bombu uoči dolaska Trumpovog izaslanika!

Jedna od glavnih ulica u Prištini, koja nosi ime bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, blokirana je nakon dojave policiji da je u njoj primjećen sumnjiv kofer, prenosi Koha.

“Oko 10:30 dobili smo informaciju da se u ulici Billa Clintona nalazio sumnjiv kofer. Ekipe kosovske policije se nalaze na mjestu događaja”, priopćeno je iz policije.

U priopćenju se dodaje da je dio ulice za sada zatvoren za promet i bit će pušten nakon detaljnog pregleda mjesta događaja.

Podsjetimo, sve ovo se događa uoči službene posjete specijalnog izaslanika predsjednika Trumpa za dijalog Beograda i Prištine, Ricarda Grenella koji će osobno nadgledati provođenje potpisanog sporazuma iz Washingtona.

Ricard Grenell stiže na Kosovo u posjetu radi primjene sporazuma postignutog u Bijeloj kući. Grenell će na Kosovo doći s još 13 visokih američkih dužnosnika koji će predstaviti projekte za Kosovo i regiju u okviru sporazuma postignutog sa Srbijom. Predviđa se i otvaranje ureda DFC-a  u Beogradu, kao što smo ranije već pisali.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI