MASAKR U AMERICI! PETERO MRTVIH, UBIJENA I TRUDNICA! Gradonačelnik u šoku: ‘Dogodio se zli čin, ovo je masovni zločin’

U američkom grad Indianapolisu u državi Indiana došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno petero ljudi među kojima je i trudnica s nerođenim djetetom, javlja CNN. Gradonačelnik je incident nazvao “masovnim ubojstvom”.

Policija je priopćila da je riječ o ubojstvu s predumišljajem.

Poziv o pucnjavi policija je primila u 4:00 sata po lokalnom vremenu, a po dolasku na mjesto događaja zatekli su ranjenog tinejdžera.

Kasnije su policajci dobili informaciju da se pucnjava dogodila i u susjednoj kući u kojoj je pronađeno pet tijela. CNN je javio da je među ubijenima i trudnica s očitim ranama od metaka. Unatoč naporima da je se spasi, ona i njeno nerođeno dijete su preminuli.

U istragu su uključeni lokalna policija i FBI.



Još nitko nije priveden, a iz policije nisu mogli reći je li riječ o jednom ili više napadača.

Gradonačelnik Indianapolisa Joe Hogsett rekao je da je riječ o masovnom ubojstvu. “Ovoga jutra, jedna ili više osoba počinila je zločin u našem gradu, dogodio se zli čin. Još uvijek pokušavamo spoznati sve okolnosti ovog događaja, ali želim biti jasan oko jedne stvari. Ovo što se dogodilo ovog jutra nije jednostavni oružani napad, ovo što se jutros dogodilo je masovno ubojstvo”, zaključio je gradonačelnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI