NAJVEĆI SVJETSKI MEDIJ OGOLIO TRUMPA: Barem 10 godina ne plaća porez, ali za svoju frizuru troši 70 000 dolara?

Otkako je zasjeo na predsjednički stolac, čelni čovjek Amerike meta je istraživačkih novinara New York Timesa koji tvrde da Donald Trump najmanje desetak godina vješto izbjegava plaćanje poreza.

Takav jedan članak u jednom od najvećih svjetskih medija osvanuo je i ovoga vikenda, no Trump nije pokazao potrebu opravdati navedena dugovanja, već je zaključio kako je riječ o “lažnim vijestima”.

Podsjetimo, isti medij je prije godinu i pol objavio kako je Trump svake godine u poslovnom smislu gubio više od 250 milijuna dolara. Zapravo, Trump je u jednom periodu izgubio toliko novca da je osam godina izbjegavao plaćati porez na dohodak.

SKUPA FRIZURA

Također, ovaj medij otvoreno progovara o Trumpu kao “bahatoj osobi koja se prilikom kandidature predstavljala kao uspješna, poslovna osoba”, dok je već tada bilježio ogromne gubitke i neplaćene poreze.Svoj status je, tvrdi se, popravljao zahvaljujući predsjedničkoj fotelji iz koje mu unatoč poslovnom padu, nije bio problem za održavanje svoje frizure izdvajati 70.000 dolara te basnosovno plaćati svoju kći Ivanku kao savjetnicu, a sve to u trenucima teške recesije.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI