STRAVA NA BOŽIĆ Žena ubila desetogodišnjeg dječaka i teško ranila 4-godišnjakinju

Wikimedia

Prema policijskom izvoru, počiniteljica je rekla daje bila “opsjednuta” i imala je posjekotine na podlaktici.

Jedna žena je u božićnoj noći nožem usmrtila desetogodišnjeg nećaka i teško ranila čeverogodišnju nećakinju u Limayu, u pariškoj regiji, doznaje agencija France presse od policijskog izvora.

Djevojčica je hitno prebačena u bolnicu.

Istražitelji su pronašli i treću žrtvu, novorođenče staro mjesec dana čija majka je ubila nećaka.

Dijete je pronađeno na podu u stanu u kojem se pet odraslih i troje djece iste obitelji okupilo na Badnjak. Pregledom tijela bebe otkrivene su “fizičke ozljede”, naveo je sud u Versaillesu, bez dodatnih pojašnjenja.Teta, (31), djelatnica općine Limay, bila je pritvorena i hospitalizirana, a kasnije je napustila bolnicu i čeka se saslušanje.

Susjedi su ispričali da se obitelj doselila prije nekoliko mjeseci u prizemlje zgrade nedaleko kolodvora u kojoj žive socijalno ugrožene obitelji.

Stranovnika zgrade Luisa probudili su “užasni krici” i pod trijemom je ugledao susjeda, tetka djece kako masira srce svog nećaka. Luis ga je zamijenio i masirao dječaka do dolaska hitne pomoći 15 do 20 minuta kasnije. No dječak koji je zadobio nekoliko uboda nožem u trbuh je nije preživio.

Prema policijskom izvoru, počiniteljica je rekla daje bila “opsjednuta” i imala je posjekotine na podlaktici. Drugi policijski izvor je naveo da je žena pod psihijatrijskim nadzorom, ali nema policijski dosje.

Prema ta dva izvora, nož oštrice 15 cm je pronađen u grmlju.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI