STRIPTIZETA O RADNOM BOŽIĆU: Otkrila je uz koju se božićnu pjesmu najradije svlači i zašto su klubovi su ‘savršeno mjesto za provesti praznike”

Striptiz klubovi su savršeno mjesto da se u njima provedu božićni praznici, ako dovoljno volite praznike da budete u društvu drugih ljudi, ali nedovoljno za tipičnu proslavu“, tvrdi američka striptizeta koja je prije šest godina svoju ‘božićnu ispovijed’ ispričala novinarki Vicea.

Naglasila je kako voli raditi za blagdane. Ne (samo) zato što su napojnice veće, već tada u klubovima vlada neobavezna, praznična atmosfera.

“Osoblje se ponaša luckastije, dok su mušterije sretne što su pobjegle od obitelji i uredskih proslava.”

Prvi Božić u striptiz-klubu provela je u Texasu kad je imala 20 godina. Imala je peh da je tada srela pet-šest mladića s kojima je išla u srednju školu, no laknulo je kad je shvatila da nitko od njih nije bio njezina simpatija.

Iste večeri, plesala sam za oca i sina koji su prije toga išli na božićnu večeru u jedan od skupljih restorana u Austinu, i vidjela bivšeg susjeda, tipa iz punk benda koji je stanovao pored moje najbolje prijateljice i mene dok smo bile tinejdžerice i prvi put živjele bez svojih roditelja. Nagovorila sam D.J.-a da pusti pregršt šašavih božićnih pjesama, nosila sam haljinu zelenu poput božićne jelke i šešir. Prilično sam se dobro provela“, prisjetila se.



Za iduću godinu spremila je posebno blagdansko izdanje, a otkrila je i koja joj je omiljena božićna pjesma za skidanje!?

“Tad sam kupila svoj prvi seksi božićni top sa zvonastim rukavima od crvene likre i bijelog marabua, mini suknju i par lakiranih cipela s visokim potpeticma i ‘gladijatorskim’ vezanjem. Za iduće praznike odabrala sam suptilniji stil, noseći crveni kombinezon i crne čizme do iznad koljena, iako i dalje čuvam odeću Djeda božićnjaka od crvenog baršuna i crnog PVC-a koju volim nositi sa crnim čizmama”, ispričala je.

A omiljena pjesma za točku joj je ‘Five Pound Box of Money’ Pearl Mae Bailey.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI