TRAGEDIJA! Kuća strave u kojoj je Hrvatica ubila troje djece pa presudila sebi: ‘Čuli smo vriskove’

Nakon jučerašnjeg tragičnog događaja u Australiji u kojem je žena ubila troje djece, a tom presudila sebi australski istražitelji proveli su u kući obitelji Perinović analizu mjesto zločina.

Također, uzimali su dokaze kako bi pokušali saznati okolnosti tragedije. U obiteljskoj kući u Melbourneu pronađena su tijela australske Hrvatice 42-godišnje Katie Perinović, i njezine djece, 7-godišnjeg Claire, 5-godišnje Anne i 3-godišnjeg Matthewa.

Istražitelji su iznijeli više vreća dokaznog materijala, nakon čega je čišćenje doma trajalo nekoliko sati, piše Daily Telegraph Sidney.

Tijela svoje supruge i djece našao je 48-godišnji Tomislav Perinović. Policija je njegov poziv primila u 12.20 sati, a čim su došli na mjesto zločina, priveli su ga kao mogućeg osumnjičenika. No, pušten je na slobodu. Kako se za sada vjeruje, Katie je prvo ubila svoju djecu izbovši ih kuhinjskim nožem, a potom je presudila i sebi.

Jedna susjeda kazala je kako je u četvrtak oko 11.45 sati, čula neartikulirane vriskove iz pravca ulice Burgess, dok je susjed Freddie opisao kako je Katie u rastrojenom stanju došla do njegove kuće.



Susjed Daniel Schembri rekao da je dan ranije tragedije Katie pozvonila na njihova vrata i donijela im vrećicu domaćih šljiva. Susjedi kažu da je Tomislav po cijele dane radio.

Prije prije tri mjeseca Katie je iznenada dala otkaz u Glenroy Physiotherapy Centeru, gdje je posljednjih sedam godina radila kao fizioterapeutkinja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI