TRUMP SE KRATKO OBRATIO NA SUMMITU PA OTIŠAO IGRATI GOLF Dočekali ga s natpisima: Suoči se. Gotov si!

Američki predsjednik Donald Trump otišao je igrati golf nakon kratka obraćanja videovezom na samitu G-20, koji je ugostila Saudijska Arabija, ali koji se održava virtualno zbog pandemije.

Trump koji još nije prihvatio poraz nakon izborne pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima 3. studenoga, govorio je na početku dvodnevna virtualnog sastanka na vrhu.

Izvor koji ima pristup sastanku, zatvorenome za medije, objavio je da je Trump “rekao da je obavio apsolutno nevjerojatan posao za vrijeme svojeg mandata, na ekonomskom planu i u pandemiji”.


Bila je to pokazna vježba iz ‘samoreklamiranja’, rekao je izvor dodavši da Trump “o globalnoj situaciji nije rekao ništa”.

“Bila je čast raditi s vama i radujem se suradnji s vama u budućnosti, i još dugo vremena”, rekao je Trump, navodi drugi sudionik.Nakon što je iskoristio svoj trenutak u središtu virtualne pozornosti, Trumpa je, dok je trajalo obraćanje drugih svjetskih čelnika, zamijenio ministar financija Steven Mnuchin.

Kasnije je napustio Bijelu kuću te je otišao na svoje golf igralište u Virginiji, nedaleko od Washingtona.

Dočekala ga je šačica pristaša s Trumpovim zastavama, jedna s likom 45. američkog predsjednika i natpisom ‘Još četiri godine’.

Na drugom natpisu međutim poruka: ‘Suoči se. Gotov si’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI