(VIDEO) TRUMP POKORIO BEOGRAD! Amerikanizirani Vučić pjeva na Dunavu: Ovaj šou morate vidjeti! Američke pjesme, Grenell oduševljen!

screenshot

Specijalni izaslanik američkog predsjednika za dijalog Beograda i Prištine Richard Grenell podijelio je na Tvitteru utiske sa večere u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i članovima srpske i američke delegacije.

“Srbi i Amerikanci u Beogradu pjevaju o Alabami i Zapadnoj Virginiji, nevjerovatna noć”, napisao je Grenell i postavio video snimke s broda na kojem je, uz zvuke pjesama “Country roads” i “Sweet home Alabama”, održana večera.

Razvoj odnosa između Srbije i SAD-a gotovo je nevjerojatan kako je i sam predsjednik Trump rekao. Čini se kako se Vučić nakon svih razgovara s Rusijom odlučio prikloniti američkoj sili koja je Srbiji ponudila atraktivne investicije. Da se američke pjesme ore Beogradom, obznanio je Richard Grenell koji nije propustio priliku pokazati svijetu moć američke politike!

Vučić je sinoć, poslije sastanka i konferencije za novinare, ugostio delegaciju SAD-a na večeri u Beogradu i razmijenio poklone s Grenellom i izvršnim direktorom DFC-a Adamom Boehlerom, a uručen mu je i osobni poklon predsjednika Donalda Trumpa.

Predsjednik Vučić je, kako saznaje Tanjug, poklonio dvojici američkih uzvanika kutije sa srpskim vinima, dok je od Grenella na poklon dobio knjigu “Bijela kuća kroz povijest”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI