SVJEDOK IZ AFERE FIMI MEDIA: ‘Drago mi je za presudu, ali svjetonazorski i dalje volim HDZ’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Damir Mihanović, bivši član Uprave Croatia osiguranja, koji je prvi progovorio o aferi Fimi Media, rekao je da smatra da je presuda pravedna te da mu je drago da je njegovo svjedočenje napokon i pravno potvrđeno.

U četvrtak, dan nakon objave presude HDZ-u, Ivi Sanaderu i suradnicima, romantično je govorio o stranci koju “voli svjetonazorski”.

To je bio modus operandi možda i u nekim drugim strankama. HDZ je možda i radio korupciju, ali je i čistio. Ja sam simpatizer i član”, rekao je Mihanović.


Objasnio je svoju poveznicu s tom strankom protiv koje je svjedočio.

“Možda mi se neki igrač Hajduka ne sviđa, možda volim samo Livaju, ali svejedno volim Hajduka. Tako mi se možda ne sviđa neki političar HDZ-a, ali taj svjetonazorski HDZ mi je blizak”, rekao je.Dodao je da današnji HDZ nema veze s onim i da Andrej Plenković radi sjajan posao.

“Pa nisu milijarde iz Europe došle zato što smo nekome dragi. To je netko zaslužan. Nešto što je dobro treba čestitati”, rekao je i dodao čime se danas bavi.

“Radim kao konzultant sa stranim firmama. Izbjegavam rad sa hrvatskim tvrtkama. Svjetonazoru stranke ostajem vjeran”, zaključio je, prenosi N1.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI