SVJEDOK IZ KLUBA GOTIK IZNIO NOVE POJEDNOSTI: ‘Ja sam primjetio metež u stražnjem dijelu kluba’

“Incident kojem sam prisustvovao dogodio se nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena poslije ponoći. Najprije sam primijetio metež u stražnjem dijelu kluba. Taj dio prostora je djelomično zaklonjen, nalazi se neposredno iza pozornice, u blizini dva velika šanka. Nisam vidio tučnjavu, ali jesam pomutnju koja je izgledala kao intervencija zaštitara, tipična, uostalom, za beogradske klubove. Pomaknuo sam se u stranu kako bih propustio trojicu zaposlenih u osiguranju koji su iznosili bar dvojicu mladića”, ispričao je anonimni sugovornik za Nova.rs.

Dodao je da zaštitari nisu tukli te mladiće.

“Nisam vidio ni da su ozlijeđeni, iako su izgledali pijano, ali su im ruke bile u poluzi – onesposobljene tako da ne mogu zadati udarac. Proveli su ih praktično kroz cijeli klub, prema izlazu. Sve je bilo gotovo za manje od pet minuta. Ne tvrdim da je među njima bio i Matej, ali incident se poklapa s vremenom njegovog nestanka”, rekao je.

Matejev prijatelj danas je medijima otkrio dosad nepoznate detalje iz Beograda. Rekao je da je došlo do prepirke s konobarima oko plaćanja računa.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI