TERORISTIČKI NAPAD U IZRAELU: Napadači ubijenu, a najmanje dvoje je poginulo od napada

Screenshot/Arhiva

Izraelska spasilačka služba i policija javljaju kako je u nedjelju navečer izvršen teroristički napad u izraelskom gradu Haderi. Policija je ubila napadače, a najmanje dvije osobe poginule su u napadu.

“Dva Izraelca su poginula u terorističkom napadu u Haderi, između Tel Aviva i Haife”, kazao je Magen David Adom, izraelski pandan Crvenome križu, te navodi da je primio šest osoba zbog ozljeda povezanih s tim napadima.

“Dva terorista su zapucala na časnike, ali su pogodili dvoje prolaznika”, istaknula je izraelska policija, a pripadnici specijalne policije ubili su dvojicu napadača.

Napadači su pucali iz automatskog oružja u ulici kojom prometuju vozila, a na nadzornim snimkama vidljivo je kako idu prema nogostupu. Novinar AFP-a je u Haderi, na mjestu događaja, vidio truplo koje leži na tlu.

Inače, Izrael u nedjelju i ponedjeljak organizira sastanak na kojemu će sudjelovati ministri vanjskih poslova Sjedinjenih Država, Egipta, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahrejna i Maroka.Facebook Comments

Loading...
DIJELI