‘Thompson natjerao Miletića da djeci radnika Uljanika kupi školske knjige’

Kako bi se pomoglo zaposlenicima Uljanik Grupe u teškoj situaciji u kojoj im još nisu isplaćene plaće za srpanj, gradonačelnik Pule Boris Miletić donio je u petak Odluku o subvencioniranju nabavke školskih udžbenika i školskog pribora za učenike osnovnih škola čiji je roditelj, skrbnik ili udomitelj zaposlenik Uljanik Grupe.

Poznati televizijski voditelj Velimir Bujanec na svom Facebooku je napisao kako se Miletić odlučio na ovaj potez, tako što je praktički bio natjeran.

U cijeloj priči spominje se i Marko Perković Thompson, čije pjesme su pjevali radnici Uljanika.

Bujančev post prenosimo u cijelosti:

“OTKRIVAMO: KAKO JE MILETIĆ NATJERAN DA DJECI RADNIKA ULJANIKA KUPI ŠKOLSKE KNJIGE!



Nekolicina ogorčenih radnika pulskog Uljanika, bliskih Stožeru za obranu škvera i braniteljskim udrugama sa područja Hrvatskog primorja, kako doznaje redakcija Bujice, jučer je stupila u kontakt s menadžmentom MP Thompsona. Najpopularnijeg hrvatskog glazbenika zamolili su bi li pristao pjevati humanitarno u pulskoj Areni za djecu radnika Uljanika – da im se kupe školske knjige. Marko je odmah pristao.

U međuvremenu, pulski gradonačelnik Bora Miletić dobio je povišeni tlak i brzo odlučio da će Grad Pula djeci škverana kupiti knjige! Drago nam je što smo Miletića natjerali da barem djeci škverana dadne mrvice kada već nema plaća, ali s time se neće izvući! IDS je opljačkao i upropastio Uljanik i za to će odgovarati! Prije ili kasnije…

Gospodin Marko Perković Thompson spreman je nastupiti u svakome trenutku na bilo kojemu koncertu, na koji će ga pozvati dragi ljudi kojima je potrebna pomoć. Razbojnici se neće izvući tek sa mrvicama sa Jakovčićeva bogatoga stola!

P.S. Bora Miletić nije imao “onu stvar” pa da danas izađe pred radnike Uljanika i da im sam objavi vijest o doniranju knjiga za novu školsku godinu”, napisao je Bujanec u svom postu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI