Thompsonov odvjetnik ima zanimljivu Mesićevu usporedbu

screenshot društvene mreže

Davorin Karačić, član Neovisnih za Hrvatsku te Thompsonov odvjetnik, napisao je zanimljivu objavu na svom Facebook profilu. Dotaknuo se bivšeg predsjednika i “lošeg vicmahera” Stjepana Mesića i njegovih “nebuloza” te ga usporedio s Delom iz legendarne serije “Mućke”.

Pročitajte što je Karaćić napisao:

“Slušajući, odnosno čitajući izgovorene nebuloze Stjepana Mesića, odmilja, po naški, Ćipa, a neki dripci su to iz nepoznatog razloga preimenovali u Ćimpa, ne mogu a da se ne sjetim Dela Trottera, legendarnog mućkara koji je uvijek s osmijehom na licu imao odgovor na sve.

Svaki put kad bi trebalo mlađeg brata nagovoriti na nešto ili opravdati vlastiti potez, naš Del bi izvukao kakvu misao pokojne im majke koja bi se odnosila na Rodneya da bi ovaj, pritisnut takvom argumentacijom prihvaćao bratove poteze, nekad… hm, uglavnom na svoju štetu.

Sve dok jednom, pomalo melankoličan nije svome braci javno izrazio sumnju u spominjane majčine riječi, budući da po količini izgovorenih riječi i savjeta ispada da je majka zadnjih nekoliko sati svoje samrtne postelje uglavnom mljela starijem sinu svoje misli koji su se odnosile valjda na svaki mogući segment života.



E, sad, vi sigurno pitate kakva je to sličnost (osim u visini) između simpatičnog pekamskog žmuklera i domaćeg lošeg vicmahera koji je promijenio toliko lica, slažući ih jedno preko drugoga, da mu je koža na obrazu toliko odebljala da bi vjerojatno zaustavila izravan pogodak najboljeg protuoklopnog sredstva Javellin?

Pa, kao i Del, naše dikobrašče svaki put ispriča neku novu priču a koju nije pričao ranije i u toj priči svaki put ponovno ustvrdi nešto novo što bi trebalo baciti ljagu na Franju Tuđmana.
Čovjek se upita, pa ako je to tako, zašto govori sada, a prije nije, međutim, kako svi mi poznajemo nekoga sličnoga, imamo sliku koja ilustrira svu bijedu onoga koji, što prostorno, a što vremenski udaljen od objekta svoje mržnje, nanovo sipa budalaštine samo s ciljem diskreditacije.

Na neki način ga shvaćam. Opisana lupetanja najbolje pokazuju koliko je Mesić bio što politički što moralni patuljak u odnosu na Franju Tuđmana i kolike mu je komplekse Tuđman nabio”, zaključio je Karačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI