TIHA POBUNA NA PANTOVČAKU: Otkrivamo kako su zbog izbora zaratili Ured predsjednice i šef izbornog stožera Anušić koji “kampanju vodi kao sektu”

Kampanja za predsjednika još nije zapravo ni krenula, a već se naziru veliki problemi za aktualnu predsjednicu koja traži reizbor, Kolindu Grabar-Kitarović. U njezinom je okruženju, naime, krenula tiha pobuna. Upravo u trenutku u kojem je Grabar-Kitarović najavila da se planira opet kandidirati, u Uredu predsjednice krenulo je negodovanje oko angažmana predizbornog stožera. Članovi Ureda predsjednice posljednjih tjedan dana sve više negoduju protiv šefa izborne kampanje Ivana Anušića za kojeg kažu da “kampanju vodi kao sektu” i da je preuzeo izradu rasporeda predsjednice Grabar-Kitarović do te mjere da njezini najbliži suradnici ne znaju gdje se nalazi u kojem trenutku i što radi.

Najnoviji broj 7Dnevno pričao je s ljudima najbližima predsjednici i vrhu HDZ-a i rekonstruirao kakva se drama razvija na Pantovčaku. Ukoliko želite saznati sve o potpunom kaosu koji je Anušić unjeo u Ured predsjednice, požurite na kioske po svoj novi primjerak 7Dnevno. Dok još možete. Naime, riječ je o najprodavanijem političkom tjedniku u Hrvatskoj.

U istom broju 7Dnevno možete čitati o još jednom problemu koji prati Grabar-Kitarović — Crkva. Naime, ona i Miroslav Škoro u ovu kampanju ulaze s namjerom da se bore za iste birače: branitelje, domoljube i vjernike. Novinari 7Dnevno otkrili su da su crkveni poglavari podijeljeni oko potpore predsjednici i Škori, te da Hrvatska biskupska konferencija definitivno istovremeno podržava Grabar-Kitarović, ali ima i simpatije za slavonskog pjevača.

7Dnevno otkriva i tajnu golemog bogatstva zaboravljenog milicionera kojeg je Franjo Gregurić lansirao u svijet. Riječ je o misterioznom tajkunu Željku Tomljenoviću čijih 1.600 zaposlenika upravo rade na ruskom plinovodu na Sjevernom polu vrijednom 21 milijardu dolara.

Naši su reporteri otišli i u Autoklub Siget, najuspješniju ekspozituru Centra za vozila hrvatske, koji je do nedavno vodio Damir Škaro, bivši boksač i HDZ-ov zastupnik optužen da je silovao svoju zaposlenicu. Tamo smo otkrili što u najvećem autoklubu u državi zaposlenici zapravo govore o svom bišem šefu, te zašto je postalo puno teže proći tehnički pregled otkako je Škaro u zatvoru.7Dnevno piše i kako će braća Pivac zaraditi 250 milijuna kuna na planu srpskog tajkuna da preuzme Kraš i preseli ga u Srbiju, redatelj i osnivač Croatia Airlinesa Antun Vrdoljak objašnjava zašto je dobro da država spašava nacionalnu aviokompaniju, dok nam ugledni obrtnik Josip Šelendić, koji je donacijom vratio kip bana Josipa Jelačića na glavni zagrebački trg, otrkiva kako će nakon 29 godina kip sada hitno morati na veliki servis.

Tu su i standardni kolumnisti 7Dnevno. Demograf Stjepan Šterc kirurški detaljno analizira veliku dilemu pred predsjedničke izbore te kako će se to odraziti na demografske prilike u zemlji, popularni Marcel Holjevac donosi svoj već legendarni tjedni pregled, dok veliki ekonomski stručnjak Guste Santini, koji se nedavno pridružio najuspješnijem tjedniku u zemlji, nudi svoje konkretne i razumne prijedloge koji jedini mogu Hrvatskoj pomoći da oporavi svoju ekonomiju.

Novinari 7Dnevno su razgovarali i s najnovijom predsjedničkom kandidatkinjom, Avom Karabatić koja nam je otkrila sve svoje planove kada jednom osvoji svoj prvi mandat. Tjednik isto tako analizira i veliku stečajnu držabu jedne od najvrijednijih kolekcija umjetnina u Hrvatskoj te kako je njezin vlasnik, Tomislav Kličko, došao do toga da mora prodati sve svoje umjetnine.

Ovo je samo mali dio sadržaja koji se nalazi u novom broju tjednika 7Dnevno, ali ako želite ugrabiti svoj primjerak, požurite. S obzirom na to da je 7Dnevno najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, ne možemo garantirati da se ne će rasprodati prije nego stignete do kioska.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI