Tihomir Dujmović dobio udarni termin za svoju emisiju i najtraženiju osobu za razgovor – Kolindu Grabar Kitarović

Krasnodar Peršun/HRT

Predsjednica će u ekskluzivnom intervjuu govoriti i o prve dvije godine svog mandata

Emisija Iza zavjese autora i voditelja Tihomira Dujmovića od 11. siječnja,  će se prikazivati u udarnome terminu svake srijede na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 21.20 umjesto nedjeljom ujutro kao dosad.

U prvome izdanju svoje emisije u udarnome terminu Tihomir Dujmović ugostit će predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović. Riječ je o ekskluzivnome intervjuu u kojemu će predsjednica Republike Hrvatske govoriti o prve dvije godine svojega mandata, a osvrnut će se i na razloge i pobude svojega puta u Sjedinjene Američke Države koji je izazvao mnogobrojne reakcije u Hrvatskoj. Predsjednica će usto iznijeti i svoje dojmove o suradnji s čak trima postavama Vlade Republike Hrvatske, komentirat će optužbe koje posljednjih dana stižu iz Srbije i Bosne i Hercegovine te odgovoriti na pitanja u vezi s budućim smjenama veleposlanika, a gledatelji će ujedno imati prigodu čuti i argumente koji su je naveli da Republiku Hrvatsku usmjerava prema suradnji Jadran – Baltik umjesto prema suradnji sa zemljama u okružju.

“S novim terminom prikazivanja dolazi i do određenih promjena u koncepciji emisije Iza zavjese koja će ubuduće imati najčešće jednoga gosta iako se forma sučeljavanja različitih stajališta, poput onih između Andrije Hebranga i profesora Tvrtka Jakovine te Željke Markić i profesora Nenada Zakošeka, neće posve napustiti”, ističe autor emisije Tihomir Dujmović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI