TINEJDŽERICA NESTALA NAKON SMJENE U PEKARNICI! Vapaj majke: ‘Kćeri moja ako ovo čitaš javi se majci bratu i sestri’

Nestala je Esmeldina Vuković (17) nakon što je oko 21.30 u subotu završila svoju smjenu u pekarnici na Britanskom trgu u Zagrebu.

Od tada joj se gubi svaki trag, a njena majka Patricija Vuković objavila je apel na Facebooku svima koji bi mogli imati informacija o tome gdje je nestala njena kći.

Esmeldina se te subotnje večeri trebala vratiti kući u Donju Zelinu. Majka ju je čekala na autobusnom kolodvoru, ali djevojka se nije pojavila.


Njezin nestanak prijavljen je policiji te se navodi na stranici Nestali.hr.

“Dragi prijatelji! U subotu sam se zadnje čula s kćeri svojom, radila je do 21.30… u 22 h sam zvala ju, mobitel je isključen… čekala na autobusom da je pokupim doma, nije došla ni s jednim kao sto je znala doći… od subote se nije javila nit što znamo, ako je tko vidi neka javi policiji, ili meni… 0916155420! Kćeri moja ako ovo čitaš javi se majci bratu i sestri…Molim vas djelima te slike objavi… Zadnje je radila u Zagrebu na Britanskom trgu, a kući je trebala doći u Donja Zelina”, napisala je majka na Facebooku.Esmeldina je visoka 160 centimetara, kestenjaste boje kose i smeđih očiju.

Na sebi je u trenutku nestanka nosila bijelu majicu, zelene hlače i roza tenisice, navodi se na stranici Nestali.hr.

Ako imate bilo kakav trag, kontaktirajte policiju na 192, putem [email protected] ili njenu majku na broj 0916155420.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI