‘Tko je Vas poznavao ni pakao mu neće loše pasti, žao mi je što ste vlada Republike Hrvatske, a ne vlada naših neprijatelja’

screenshot

Prateći raspravu o tri zakonska prijedloga vlade za rješavanje problema blokiranih građana mogu samo reći i vladi i saborskim zastupnicima tko je Vas poznavao ni pakao mu neće loše pasti, žao mi je što ste vlada Republike Hrvatske, a ne vlada naših neprijatelja., napisao je glavni tajnik Udruge Blokirani Mario Strinavić na svom facebook profilu.

“Mogu razumjeti predlagatelja da o prijedlozima govori u superlativima i da njihovi zastupnici sa svojim priljepcima čitaju napisane hvalospjeve iako kao ni patuljci pojma nemaju o čemu govore gurajući pod tepih probleme pa nek ide dokle ide.
Ono što me najviše nervira je potpuno nespremna oporba za raspravu. Pa gospodo oporbenjaci u zemlji bijede i siromaštva gdje vaše plaće bodu u oči minimum pristojnosti koje očekujemo od vas je da barem pročitate zakonske prijedloge. Ovi zakonski prijedlozi određuju sudbine tisuće ljudi u Hrvatskoj i nalaze se na tri papira, pristojno bi bilo da ih barem pročitate i raspravljate o meritumu, a ne da vam se rasprava svod ina najobičnije politikanstvo.

Gotovo svi ste se pozivali na svoje “stručne timove”, ako su vam stručni timovi i rješenja kao vaše rasprave, onda vas molim da nas poštedite i odete odakle ste došli i prepustite vlast onima koji znaju voditi i voliti svoju domovinu i narod“, zaključio je Strinavić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI