TKO KAŽE DA ‘NIJE MUŠKO’: Dušebrižnici i šaljivdžije, Jakov je odslužio vojni rok! A vi?

screenshoot

Da je Jakov Kitarović odslužio obavezan vojni rok, u Dubrovniku je potvrdila i sama predsjednica te tako zatvorila usta svim "šaljivdžijama" koji Jakova Kitarovića nazivaju "kućanicom i dadiljom". Izuzev toga, suprug naše predsjednice može se pohvaliti s gotovo 500 dana u registru branitelja, što znači da ni tu zadaću nije izbjegao

Jakov Kitarović, samozatajni suprug hrvatske predsjednice, često je kao “prva dama” na meti šaljivih komentara po društvenim mrežama, ali i po pojedinim medijima.

Redovito mu se spočitava medijska distanciranost, a svakim eventualnim gafom njegove supruge daje mu se, sada već naširoko poznata podrška riječima – Jakove izdrži!

Da je Jakov Kitarović odslužio obvezan vojni rok, u Dubrovniku je potvrdila i sama predsjednica te tako zatvorila usta svim “šaljivdžijama” koji Jakova Kitarovića nazivaju “kućanicom i dadiljom”.

Izuzev toga, suprug naše predsjednice može se pohvaliti s gotovo 500 dana u registru branitelja, što znači da ni tu zadaću nije izbjegao.

Onako kako nije bježao od zadaće vojnika tako ne bježi niti se buni protiv uloge oca i supruga iz sjene. Upravo odlukom da se makne iz prvog plana, da podrži svoju suprugu i preuzme brigu o djeci, Jakov Kitarović dokazao je svoje samopouzdanje, a time i “muškost” koja mu se često spori.



Komentatori, Jakov je vojni rok i Domovinski rat izdržao. Jeste li i vi?

Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI