TKO SU OPTUŽENI ZA ODAVANJE POLICIJSKIH TAJNI? Akciju koja je uzdrmala policiju pokrenuli su Amerikanci

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od četvrtka, 4. kolovoza, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Andrija Hebrang govori za 7Dnevno i otkriva svoje spoznaje iz Domovinskog rata: ‘Milanović je prodavao usisavače po Zagrebu!’

Donosimo i nove dvorske igre u HDZ, u obračunima oni doista ne prezaju ni pred čime: Vaso je na meti nove teorije zavjere.

Davor Božinović opet u sedlu, osigurao je Plenkoviću potporu američke administracije : Najmoćniji je čovjek u državi zbog bliskosti s Amerikancima.

Otkrivamo i tko su optuženi za odavanje policijskih tajni: Akciju koja je uzdrmala policiju pokrenuli su Amerikanci.Konfuzno porijeklo navodnog pravoslavnog Roma s Kosova! Istražili smo: Je li Veljko Kajtazi Ciganin?

A tu je i zastupnica Mosta koja nakon poroda kreće u borbu za Pantovčak! Marija Selak Raspudić želi biti predsjednica!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI