TKO TU KOGA? Procurile prepiske Ivoševića s maloljetnom Srpkinjom

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

Još uvijek se ne nazire kraj seks aferi u Splitu u kojoj su glavni protagonisti suradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić i bivši dogradonačelnik Bojan Ivošević. 

Kao što je poznato, mediji su otkrili da su njih dvojica izmjenjivali poruke na društvenim mrežama s djevojkom Aleksandrom iz Srbije i njezinom maloljetnom sestrom.

Prvo su se dopisivali Baričić i Aleksandra, razmjenjivali brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je Baričić pokušao nagovoriti djevojku da spoji svoju maloljetnu sestru s Ivoševićem.

Splitski sexgate dobio je nastavak. Tako je u javnost iscurila nova prepiska Bojana Ivoševića i maloljetne djevojke. U posljednjoj prepisci, kako piše Dnevnik.hr vidi se kako Ivošević ne odustaje od nagovaranja da maloljetnica dođe u Split, unatoč tome što mu je djevojka napisala kako nema 18 godina.

No, na konferenciji za novinare je Ivošević rekao kako je komunikaciju prekinuo čim mu je maloljetna Srpkinja rekla koliko ima godina.



U javnost je međutim opet iscurila jedna prepiska:

“Mislim da sam sasvim u redu za nepunih 18”, napisala je djevojka, na što joj je Bojan odgovorio:”Za*ebaješ?”. Nakon toga ona mu je napisala: “Seka kaže da ti je Luka sve kazao, a na to Ivošević je pita: “Vraga je on meni reka. Ček, kad si ti rođena?”. Djevojka mu odgovara: “Na jesen 2004. skoro 18 imam. Nekakav problem?”.

On joj na to odgovara: “Možda nema problema, izgleda da si dovoljno stara”.

Nakon toga djevojka ga pita: “I što ćemo mi onda?”, a on odgovara: “A, izgleda da možemo što hoćemo. Dolaziš?”

Nakon ovih poruka Ivošević je poslao i sliku.

Na upit o tome zar ne smatra da je lagao, ako je rekao u ponedjeljak da je prekinuo komunikaciju kad je djevojka rekla da nema 18 godina, Ivošević je odgovorio da se “vidi po datumu, isti dan je jedno i drugo”

“Tako da nisam lagao. Rekao sam da je išla deeskalacija i prestanak komunikacije”, istaknuo je Ivošević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI