TO POSTAJE SVE LUĐA PRIČA: ISTINA O ĆEVAPIMA OD LJUDSKOG MESA! Predsjednik Srbije Vučić kazneno prijavljen! Spominje se i Vulin…

Photo: Milos Tesic/ATAImages.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u nedjelju na RTS-u najavio je da će on i ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin podnijeti prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk, a potpredsjednik glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević potvrdio je danas da je kaznena prijava protiv njih doista podnesena, prenosi Danas.rs.

Vučević je rekao kako je Republičkom javnom tužiteljstvu podnesena kaznena prijava protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina sa svim dokazima koji su se pojavljivali u medijima.

Naime, Vučića i Vulina se dovodilo u vezu s kriminalnim klanom Veljka Belivuka koji je prije koji mjesec uhićen.


Državni vrh Srbije pritom od njegovog uhićenja, ali i istrage radi pravi medijski spektakl prilikom kojeg se javnost plaši strašnim videima kriminalaca koji su kako Vučić kaže “pravili ćevape od ljudskog mesa”.

Teško se prisjetiti ijednog državnika koji se toliko involvirao u istragu skupine kriminalaca. Igrokaz za javnost traje mjesecima, a ova kaznena prijava samo je novi prilog Vučićevoj medijskoj histeriji.Vučević kaže se u prijavi traži da nadležno tužiteljstvo utvrdi sve činjenice kako bi javnost dobila odgovor kakav zaslužuje.

Već su izveli sličnu predstavu

Predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić ovaj potez je već najavio i rekao da će se tako utvrditi istina da li su on i Aleksandar Vulin surađivali i viđali se sa Belivukom.

Podsjetimo, početkom decembra prošle godine, Vučević je Republičkom tužiteljstvu podnio i krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića te njegovog brata Andreja, kako bi se utvrdilo da li su povezani sa „slučajem Jovanjica“.

Krajem siječnja podsjetimo,  tužiteljstvo je priopćilo da braća Vučić nemaju nikakve veze sa Jovanjicom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI