TODORIĆEVA OBJAVA NA FACEBOOKU: ‘U ovakvom društvenom stanju, Hrvatska ne može funkcionirati ni opstati’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Stanjem u Hrvatskoj nezadovoljan je bivši šef Agrokora Ivica Todorić koji je objavio status na svom Facebook profilu te napisao kako “u ovakvom društvenom stanju, Hrvatska ne može funkcionirati ni opstati”.

Uz status je objavio i fotografiju na kojoj se uz premijera Andreja Plenkovića nalaze dvije bivše ministrice – Martina Dalić i Gabrijela Žalac.

Na svom Facebooku Todorić je napisao:

“Hrvatskom se upravlja teorijama zavjere, lažima. Podržavajući gospodina Plenkovića već su i u HDZ-u svjesni da kontinuirano razaraju Republiku Hrvatsku. U trenutku kada istina izađe na vidjelo, kada se istina napokon razotkrije, građani postanu svjesni stvarnosti, HDZ će se razletjeti. Istina je kao voda, uvijek nađe svoj put. U posljednjem istraživanju Eurobarometra ovo su novi, tragični podaci za Hrvatsku:
-Samo 20 posto građana vjeruje Vladi Republike Hrvatske.
-Samo 20 posto građana vjeruje Saboru Republike Hrvatske.

*Prosjek Europske unije po pitanju povjerenje vladama iznosi 37 posto, a prosjek povjerenje u parlament 35 posto.



Jednako neprihvatljiva, pomalo šokantna činjenica jest povjerenje u pravosuđe. Slobodno bi mogli i nazvati nepovjerenje, s obzirom na svega: 20 posto povjerenja, za razliku od prosjeka unutar Europske unije koji iznosi 50 posto.

Republika Hrvatska je na samom dnu ili pri dnu ljestvice Europske unije prema svim podacima usporedbe. Takvo stanje je NEODRŽIVO, ono razara naše građane”, napisao je Todorić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI