Tolušić uvjeren u pobjedu HDZ-a u Lici

screenshot, yotuube

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, danas boravi u Lici. U Gospiću je najavio da će tijekom dana obići OPG-ove koji proizvode ličku janjetinu i lički krumpir, a koji su povukli novac iz EU fondova.

Što se tiče izbora za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije, koji će se održati u nedjelju, Tolušić je uvjeren u pobjedu svoje stranke.
Ističe: “Jedina anketa će biti ona koja će biti u nedjelju. Apsolutno sam siguran u pobjedu HDZ-a, Lika mora i može bolje!”

Odbacio je špekulacije o podjelama unutar HDZ-a te prokomentirao informacije po kojima će se neki HDZ-ovci pojaviti na listi Darka Milinovića:”Mislim da samo jedan HDZ ide na izbore, takvu percepciju ja nemam.”

“Na listi HDZ-a mogu biti samo članovi HDZ-a, na drugim listama ne mogu biti HDZ-ovci”.

Tolušić se u Lici dotaknuo i teme medija. “Ja mislim da svi moramo imati kriterije, sloboda medija je apsolutno bitna, ali prije svega je bitno istinito izvještavanje, tu trebamo napraviti raskorak”, te naglasio da treba razlikovati vijesti koje su istinite i od onih koje nisu.“Novinari nisu za to krivi, moramo voditi brigu jedni o drugima i imati načine komunikacije.”, rekao je ministar za N1.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI