TOMAŠEVIĆ IZABRAO GLASNOGOVORNICU! ‘To je Dinka Živalj, ima ogromno iskustvo, a izabrana je na javnom natječaju’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je konferenciju za medije u Osnovnoj školi Ante Kovačića u zagrebačkom naselju Špansko. Ranije u utorak je obilježeni početak radova na dogradnji školske zgrade, objavio je N1.

“Drago mi je da ovaj projekt ide dalje, trebao bi trebao završiti kroz 12 mjeseci. Novac smo osigurali tako da radovi mogu ići dalje. Ova škola imat će i novu sportsku dvoranu, igralište za nogomet i rukomet, različite sadržaje, nova parkirna mjesta, u svakom smislu će se podići standard, ali i kvaliteta života u ovom dijelu grada jer su škole centri društvene zajednice i da se različiti sadržaji događaju”, rekao je Tomašević prije polaganja kamena temeljca.

Naglasio je i kako je izabrana glasnogovornica Grada Zagreba koja će posao preuzeti u veljači.

“To je Dinka Živalj, Ona je izabrana na javnom natječaju i ima ogromno iskustvo”, istaknuo je gradonačelnik.

Zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet rekao je kako će projekt dogradnje škole u Španskom dokinuti nastavu u tri smjene. Najavio je i izgradnju dječjeg vrtića i osnovne škole na području Jankomira i Malešnice za što već postoji projekt javnog natječaja.



“Imamo pripremljene projekte do kraja mandata za rekonstrukciju i gradnju novih vrtića i škola, planiramo ih prijaviti na EU fondove. Tijekom 2022. izgradit će se 4 vretića, a 2023. još osam njih”, naglasio je Korlaet.

Podsjetimo, Tomašević je prošli tjedan najavio otkaze u Zagrebačkom Holdingu što je izazvalo brojne reakcije u javnosti. Najavio je i da će grad u budućnosti znatno manjim iznosom financirati skijašku manifestaciju “Snježnu kraljicu” na Sljemenu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI