TOMAŠEVIĆ JE USPIO UČINITI NEMOGUĆE! Protiv sebe je ujedinio ljevicu i desnicu: ‘Jači je od Škore bome’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Član Radničke fronte (RF) Mate Kapović na Facebook profilu Radničke fronte komentirao je najavu zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića da se ukida besplatno parkiranje ispred svih zdravstvenih ustanova u gradu Zagrebu.

Tomašević je rekao da je odluka donesena s obzirom na to da je epidemiološka situacija povoljna i da nema takvog pritiska na zdravstvene ustanove.

“Efekti te mjere su upitni. I s treće strane imam na umu i financijsku situaciju u Holdingu, posebno u Zagreb parkingu, koja nije dobra”, rekao je u utorak gradonačelnik Tomašević.

Kapović je izrazio neslaganje s novom odlukom u ironičnom statusu:

“Tomislav Tomašević će odsad naplaćivati parking pred bolnicama. Jači je od Škore bome – on je naplaćivao parking pred samo jednom bolnicom”.



Kako Radnička fronta piše u komentarima ispod objave, smatraju da parking ispred bolnica treba biti besplatan jer u teškim životnim uvjetima, kada su bolesni, ljudi moraju imati prilaz bolnici.

Na Facebooku se o Tomaševićevoj odluci oglasila i sestra Miroslava Škore, Vesna Vučemilović, koja se, izgleda, također ne slaže s navedenom odlukom. Čini se, Tomašević je uspio neizvedivo i odlukom o ukidanju besplatnog parkiranja u stavovima ujedinio ljevicu i desnicu.

“Ljevičari ukidaju bolesnicima besplatan parking pored bolnice, a desničarka se vozi tramvajem. Kamo ide ovaj svijet?”, napisala je Vučemilović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI