TOMAŠEVIĆ OPET OČEŠAO ŠKORU: ‘Nastavljaju huškanje i neprimjerenu kampanju! Njemu odgavara sadašnji sustav protiv kojeg se borim’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević, predsjednica Nove ljevice Ivana Kekin, koordinatorica programske grupe za zdravstvo Daniela Širinić i članica grupe Žarka Rogić predstavili su izborni program Možemo! i Zagreb je naš! za zdravstvo.

Naravno da je to neizostavna tema bila i njegov protukandidat u drugom krugu izbora Miroslav Škoro.

Tomašević se osvrnuo na Škorinu retoriku u kampanji a koja je poprilično žestoka.

“Volio bi da se birače motivira, a ne mobilizira. Huškačka retorika nije primjerena za lokalne izbore u 21. stoljeću, vodit ćemo pozitivnu kampanju. Drugi tabor će nastaviti huškačku retoriku i pokazivati da ne znaju gradske probleme, nisam uspio dokučiti kakva je to spalionica biootpada na Mirogoju. Škoro je ranije rekao da će zatvoriti spalionicu komunalnog otpada, spalionice u Zagrebu nema, ne znam o kakvim spalionicama on priča. Stojim pri tome da bi bilo korektno da pročelnici daju mandate na raspolaganje, o smanjenju broja ureda ćemo razgovarati, neki su sami najavili ostavke, to će biti civilizirani prijenos vlasti, očekujemo njihovu suradnju. Neki od njih dobro rade”, rekao je Tomašević i dodao:

“Ja se već 15 godina borim protiv interesne klike u Zagrebu, ali ne mogu to sam, možemo to zajedno, ništa nije gotovo, pozivam građane da izađu na drugi krug i naprave taj mali korak, sve što se događa zadnjih dana su zadnji trzaji vlasti koja se noktima drži protiv promjene, mislim da bi Škoro održao taj sustav”, kaže Tomašević.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI