TOMAŠEVIĆ UZRUJANO O DOJAVAMA O BOMBAMA U ZAGREBU: ‘Građane se uznemirava, i bilo bi dobro da se počinitelja drastično kazni, a za to su predviđene visoke kazne i zatvor’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Nakon što je nedjeljno jutro u Zagrebu proteklo u stresu i nervozi zbog dojava o postavljenim bombama u nekoliko trgovačkih centara, oglasio se i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Rekao je kako je dojava o podmetnutim bombama u više trgovačkih centara, već treća u zadnje vrijeme. Napomenuo je kako očekuje da, ako se dojava pokaže lažnom, utvrdi počinitelj, a o svemu će se očitovati i PU zagrebačka.

“Tu je riječ o nizu lokacija gdje su došle dojave o podmetnutoj bombi koje se sada provjeravaju, i to treći put u zadnje vrijeme, nakon dojava u Areni i Avenue Mallu”, rekao je Tomašević.

Dodao je kako će se policija detaljno očitovati o tim dojavama priopćenjem.

Zagrebački gradonačelnik od policije očekuje da utvrdi tko je počinitelj, ako se dokaže da je dojava lažna jer je to kazneno djelo.



“Građane se uznemirava, i bilo bi dobro da se počinitelja drastično kazni, a za to su predviđene visoke kazne i zatvor”, naglasio je.

Dodao je kako se građani ne trebaju bojati, ali bilo bi dobro da se počinitelji privedu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI