TOMAŠEVIĆ ZARADIO KAZNENU PRIJAVU! Goluža: ‘Moramo biti zabrinuti u čijim je rukama sudbina Zagreba’

Foto: Nera Simic/Cropix

Mostov Trpimir Goluža podnio kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, Direktora sektora trgovine prirodnim plinom Marina Bačelića te bivšeg direktora Opskrbe Igora Pirije zbog gubitka od 560 milijuna kuna u nepunoj plinskoj godini.

“Do lipnja prošle godine, GPZ Opskrba poslovala je uspješno, a od vremena kada je vlast u Zagrebu preuzeo Tomašević, gubitak u jednoj nepunoj plinskoj godini iznosi 562 milijuna kuna”, rekao je Goluža u srijedu.

“Tomašević nije zaustavio potpuno pogrešnu poslovnu politiku, a to nečinjenje rezultiralo je znatno većim financijskim gubitkom plinare nego što je on mogao biti”, dodao je zastupnik u Gradskoj skupštini Goluža.

Naglasio je kako je gubitak od 562 milijuna kuna mogao biti dvostruko, ako ne i trostruko niži, samo da je Tomašević na vrijeme reagirao.

“Žao mi je da Tomašević smatra da je obavještavanje javnosti i nadležnih institucija o gubitku o pola milijarde kuna igrokaz. Ako to on uistinu smatra, onda moramo biti zabrinuti u čijim je rukama sudbina grada Zagreba”, kazao je za kraj Goluža.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI