TOMAŠEVIĆ UPUTIO ZAVRŠNU PORUKU: Pozivam DORH, Uskok, Sherlocka Holmesa grupu TNT da nađu dokaz da se naše stranke financiraju iz udruga i inozemstva

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zadnji je dan izborne kampanje pred drugi krug lokalnih izbora u nedjelju. Prigoda je to da kandidati danas upute svoje završne poruke biračima.

Pa je stoga jutros Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević, uz potporu kandidata za zamjenicu, odnosno zamjenika gradonačelnika Danijele Dolenec i Luke Korlaeta te predstavnika stranaka koalicije Možemo! – Zagreb je NAŠ! – Zelena alternativa ORaH – Nova ljevica – Za Grad! ispred zgrade Gradske uprave Grada Zagreba održao završnu konferenciju za medije prije izborne šutnje koja nastupa večeras u ponoć.

Tomašević je sve birače pozvao da u nedjelju izađu na izbore.

“15 godina se borimo za Zagreb u kojem ne vlada interesna klika, u nedjelju su povijesni izbori, Zagreb će nakon 20 godina dobiti novog gradonačelnika, vjerujemo da ćemo u nedjelju pobijediti, uzdignute glave, svakome ćemo moći pogledati u oči. Potreban je još mali korak da se Zagreb oslobodi korupcijske hobotnice koja ga je zarobila, koja mu ne da da diše. Potrebno je u nedjelju reći glasno NE kampanji koju je vodio moj protukandidat, kampanji mržnje, straha, u kojoj se demonizira suparnike. Pozivam građane da u nedjelju glasaju za budućnost, a ne za prošlost”, rekao je Tomašević.

Tomašević objašnjava svoje plaće kada je radio u nevladinom sektoru.



“Pozivam sve, DORH, USKOK, Sherlocka Holmesa da nađu dokaz da se naše stranke financiraju iz udruga i inozemstva, ovakva kampanja još nije viđena. Vjerujem da će građani reći glasno NE ovakvoj kampanji, Ovo je tragikomično, smiješno i tome treba reći ne”, rekao je Tomašević.

Dodao je da he hrvatska politika dosegnula novo dno.

 

Konstituiranje Skupštine će ići po planu, nakon drugog kruga izbora počet će razgovore sa strankama koje su od centra prema lijevo kako bi formirali stabilnu većinu.

“Na zadnjoj kampanji sam bio kandidat za gradonačelnika, Bandić se nije pojavio ni na jednoj debati, ja mislim da je pristojno odazivati se na debate. Bez obzira na prednost, odazivat ću se na debate, iako ih je bilo i previše”.

Ponosan je kaže Tomašević na ovu kampanju, na stotine volontera. Dodaje, svoje birače pokušavaju motivirati da izađu na izbore, neki su odlučili mobilizirati ih i vraćati u prošlost. Osvrnuo se i na postupanje policije, kada se spekuliralo da ima policijsku zaštitu.

“Nisam imao nikakvih ozbiljnih prijetnji, osjećam se sigurno u ovom gradu, krećem se bez policijske zaštite. Ne vidim kako bi Škoro bio oštećen napisima da sam imao policijsku zaštitu kad je vodio huškačku kampanju”, rekao je Tomašević u završnom obraćanju biračima prije izborne šutnje.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI