TOMIĆ NIJE MOGAO POŽELJETI BOLJI START: Rijeka šokirala Bjelicu i Osijek u prošla u polufinale Kupa

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Goran Tomić nije mogao poželjeti bolji debi na klupi Rijeke.

U fantastičnoj utakmici Rijeka je u Gradskom vrtu pobijedila Osijek 2:1 te tako osigurala polufinale Kupa. To se zasigurno može nazvati iznenađenjem s obzirom na formu i trenutno stanje u obadvije momčadi. Sigurno je ovo veliki udarac za momčad Nenada Bjelice.

Sjajnu utakmicu vidjeli smo u Gradskom vrtu u Osijeku, a već u prvih 15 minuta pala su dva gola. Rijeka je već u šestoj minuti šokirala domaći Osijek, Murić je zabio lijep gol udarcem sa 16 metara.

Već sedam minuta kasnije, Osijek dolazi do 1:1. Mile Škorić bio je najviši u skoku nakon ubačaja i glavom je pogodio za izjednačenje. Sjajno prvo poluvrijeme se nastavilo, uzbuđenja nije manjkalo.

Kleinheisler je potegnuo u 34. minuti s 18 metara, a lopta je pogodila Vukčevića točno u ruku. Dosuđen je kazneni udarac za domaće na kao veliki junak momčadi s Kvarnera pokazao se Nevistić koji je obranio udarac s bijele točke Mierezu.



Drugo poluvrijeme nije bilo toliko sadržajno, ali Rijeka je uspjela napraviti ono što Osijek nije u prvom dijelu. Gosti su stigli do penala nakon ruke Jurčevića, a penal je sigurno realizirao Robert Murić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI