TRAGEDIJA KOD DICMA: Nesretni muškarac slučajno se sam usmrtio?

Foto: Josko Ponos / CROPIX

Što se zapravo dogodilo u iznajmljenoj kući u Krušvaru pored Dicma u subotu, još uvijek nije poznato. Naime, policija je pronašla beživotno tijelo 32-godišnjeg muškarca.

Prema dosadašnjim podacima, izgleda da je nesretni mladić slučajno usmrtio samog sebe iz puške koja je pronađena.

PU splitsko-dalmatinska je objavila kako je prijatelj nesretnog muškarca, koji je pokušao spriječiti policiju i hitnu pomoć da uđu u kuću, uhićen te je kazneno prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi.

“Kriminalističko istraživanje vezano uz događaj pronalaska mrtvog tijela se provodi i nadalje. U odnosu na događaj od jučer, 23. travnja 2022. koji se dogodio na području Dicma u mjestu Krušvar policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi opisano u čl.314. st.1. Kaznenog zakona RH. Uz kaznenu prijavu 33-godišnjak je sinoć predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje vezano uz događaj pronalaska mrtvog tijela se provodi i nadalje. Tijelo je prevezeno u splitsku bolnicu radi obavljanja obdukcije, a prema prikupljenim saznanjima i utvrđenim činjenicama do sada nisu utvrđeni elementi kaznenog djela”, piše  u priopćenju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI