TRAGEDIJA U PREDGRAĐU BJELOVARA: Mladić podlegao ozljedama nakon eksplozije, brat u kritičnom stanju!

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U eksploziji u naselju Tomaš u okolici Bjelovara mladić od 20-ak godina u ponedjeljak je poginuo, njegov brat se bori za život, a treća osoba koja se s njima nalazila u trenutku eksploziije je izvan životne opasnosti.

Prema nesluženim informacijama do eksplozije je došlo u garaži prilikom popravka automobila.

U bjelovarskoj policiji su potvrdili da se eksplozija dogodila u ponedjeljak oko 14 sati, a mladić je podlijegao ozljedama nekoliko sati kasnije u Općoj bolnici Bjelovar.

“Jučer negdje oko 15 sati dovezene su nam tri osobe. Jedan od njih je, nažalost, preminuo nakon reanimacije i operacije… Mladić koji je dovezen u najtežem stanju i koji je tijekom noći, nažalost, podlegao ozljedama, imao je vrlo teške ozljede glave, lica, ekstremiteta, povrede krvnih žila. On je operiran, uz kirurga, uključio se i neurokirurg, otorinac i oftalmolog ali mu, nažalost, nije bilo spasa”, govori ravnatelj  Opće bolnice Bjelovar Ali Allouch pa dodaje kako je drugi muškarac također teško stradao i ima teške ozljede glave. “Neurokirurg ga je operirao i on je na respiratoru”.  Dodaje kako je treći zadobio površinsku ozljedu nogu i zadržan je u bolnici.

Očevid je u tijeku, a na mjesto događaja došli su i vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba koji bi trebali utvrditi točne uzroke ove tragedije. Više detalja o samoj nesreći i okolnostima bit će poznato kasnije tijekom dana nakon što se završe vještačenja i očevid”, rekla je glasnogovornica Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Maja Barbir Grubić. 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI