TRAGEDIJA U SISKU: Dječak od tri godine bezuspješno oživljavan, liječnici ga nisu uspjeli spasiti!

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Dijete tri  godine starosti dovezeno je na hitnu u sisačku bolnicu bez znakova života. Liječnici su dijete reanimirali duže od sat vremena, no unatoč njihovim naporima dječaku nije bilo spasa. Sve su potvrdili i iz sisačke bolnice.

“Sinoć u 19:48 u Objedinjeni hitni bolnički prijam Opće bolnice ‘Dr. Ivo Pedišić’ u Sisku dovezeno je dijete rođeno 2018. godine. Dijete je bilo bez svijesti, bez pulsa i bez spontanih udisaja, bez reakcije zjenica. Dijete nema vanjskih znakova ozljeđivanja kazao je ravnatelj bolnice mr. sc. Tomislav Dujmenović za Dnevnik.hr.

Iz sisačke policije potvrdili su da su dobili dojavu iz bolnice o smrti djeteta 2018. godište bez vidljivih vanjskih ozljeda dodavši da provode kriminalističko istraživanje.

“Možemo potvrditi da je policija tijekom jučerašnjeg dana zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisak o smrti djeteta, rođenog 2018. godine, bez vidljivih vanjskih ozljeda. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi kriminalističko istraživanje okolnosti ovog događaja”, kazao je glasnogovornik PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik.

U tijeku je istraga nakon koje će biti poznato više detalja o ovoj tragediji.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI