TRAGEDIJA U SPLITU: ‘U požaru zgrade preminula žena, splitski vatrogasci opisali dramu koja se događala’

Foto: Duje Klarić/Cropix

U Splitu se dogodila tragedija, u Smiljanićevoj ulici na broju 8 umrla je žena od posljedica požara. Sve se dogodilo na prvom katu zgrade nešto prije 14 sati. Na teren su izašla dva vozila Javne vatrogasne postrojbe s devet vatrogasaca te jedno vozilo DVD-a Split s tri vatrogasca.

“Izgorio je cijeli stan, bilo je mnogo smeća. Požar je zahvatio vrata susjednog stana, no nije se proširio dalje. Došla je Hitna pomoć i ustanovila je smrt osobe koja je bila unutra”, rekao je zapovjednik splitskih vatrogasaca.

Kako doznaje Dalmatinski portal, stan je bio prepun otpada. “Da smo ušli minutu kasnije, i drugi stan bi gorio. Vatrogasci krpe i smeće izbacuju vani da se požar ne bi proširio”, kazali su vatrogasci.

O svemu se očitovala i Pu Splitsko-dalmatinska.

‘Danas oko 13.40 sati u stanu u  Smiljanićevoj ulici u Splitu izbio je požar. Na mjesto događaja upućene su žurne službe. Prilikom postupanja u prostoriji stana je pronađeno mrtvo žensko tijelo.



O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo i  inspektor za  protupožarnu zaštitu. Na mjestu događaja obavit će se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara i razjasnile sve  okolnosti događaja’, poručuju iz policije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI