TRAMIŠAK PROGOVORILA O PRIJETNJAMA: ‘Nije ugodno, ali nije me pokolebalo, nisam zastrašena’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, koja je nedavno primila prijetnje, za RTL je komentirala situaciju u kojoj se našla i kazala je kako je sve prijavila policiji.

Upitana što ju je motiviralo da izađe van s prijetnjama i zašto nije reagirala odmah, kaže kako nije tada osjećala potrebu da išta prijavi, nije imala i nema, govori, ime osobe od koje dolaze prijetnje. Ne može reći ni koja tvrtka ili predstavnik tvrtke je uključen. “Dolazilo je preko posrednika”, navodi.

Na pitanje zašto nije upoznala premijera s prijetnjama, kaže kako joj je glavni fokus bio rad na ministarstvu i nije imala potrebu komunicirati izvan svog kruga suradnika.

“Nije ugodno, ali nije me pokolebalo, nisam zastrašena i dalje ću nastaviti raditi savjesno svoj posao”, govori. Dodaje kako s premijerom ima kvalitetan i profesionalan odnos.

“Ovo je bila moja odgovornost, nadležnost ministarstva i to je razlog zašto mu nisam prenosila ovakve informacije”, tvrdi dalje.



Pojašnjava kako je sada izašla u javnost s informacijom jer je ista došla do medija te kako se proširio broj ljudi koji znaju za prijetnje pa to nije mogla demantirati.

Na pitanje je li ona sada zviždačica u Vladi, odgovara kako ne zna u kom bi to kontekstu bilo.

“Ono što se događalo, događalo se u ministarstvu, vezano za posao Ministarstva i nema nikakvih drugih članova Vlade”, kaže.

Zaključuje i kako nema naznaka da je u HDZ-u na snazi unutarstranački obračun. Policijsku zaštitu nije tražila, piše RTL.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI