TROSKOT UPOZORAVA GRAĐANE: ‘Ovaj referendum vam je možda zadnji branik da se ne dogode slike iz Bruxellesa i Amsterdama’

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL

Most je počeo prikupljati potpise za dvije referendumske inicijative kako bi se o epidemiološkim mjerama odlučivalo dvotrećinskom većinom u Saboru.

“Da bi se zaobišlo nezadovoljstvo i ekstremizam s bilo koje strane, išli smo u referendum gdje se mirnim putem može izraziti svoje mišljenje i izraziti nezadovoljstvo određenim mjerama koje su vladajući postavili pred narod”, rekao je saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot za N1.

Kaže da nije znao da je Marko Francišković, kojemu je određen istražni zatvor, bio na prosvjedu te da je došao podržati građane.

“Što se tiče bilo kakvog ekstremizma, niti to podržavamo niti stojimo iza toga. Ovaj referendum vam je možda zadnji branik da se ne dogode slike iz Bruxellesa i Amsterdama”, smatra Troskot.

Kaže da je stav Mosta da se cijepi onaj tko to želi, ali ne žele podjele.



“Imate velike dvostruke mjere. Vidjeli ste od početka kako je to bilo organizirano, da imate zatvorenu sjednicu Vlade s jedne strane, a ne puštate ljude u restoran. Sad se događaju partiji gdje se pozivaju samo cijepljeni, necijepljene ne žele pa se događa separacija”, tvrdi Troskot. Zaključuje kako žele da se Stožeru oduzmu mogućnosti odlučivanja o ljudskim pravima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI