TVRTKA ĐURO ĐAKOVIĆ DOGOVORILA UNOSAN POSAO: Švicarskom naručitelju isporučit će teretne vagone ‘Shimmns’

Screenshot

Proizvodnju i isporuku teretnih vagona “Shimmns” u vrijednosti 83 milijuna kuna, ugovorila je tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila sa švicarskim naručiteljem, a isporuka vagona planira se u drugoj polovini ove godine, objavila je u četvrtak Đuro Đaković grupa na Zagrebačkoj burzi.

“Ovim projektom tvrtka Đuro Đaković Specijalna potvrđuje opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka u međuvremenu zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese”, ističu iz Đuro Đaković grupe.

Vagoni tipa “Shimmns” TTU su 4osovinski zatvoreni vagoni namijeni za prijevoz kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji.

Kolutovi lima se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje. Tim sustavom omogućen je utovar i istovar kolutova lima korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili Ckukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Od svih meteoroloških utjecaja te utjecaja okoline kolutovi lima zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom, objašnjavaju iz tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila.Facebook Comments

Loading...
DIJELI