TVRTKA ĐURO ĐAKOVIĆ DOGOVORILA UNOSAN POSAO: Švicarskom naručitelju isporučit će teretne vagone ‘Shimmns’

Screenshot

Proizvodnju i isporuku teretnih vagona “Shimmns” u vrijednosti 83 milijuna kuna, ugovorila je tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila sa švicarskim naručiteljem, a isporuka vagona planira se u drugoj polovini ove godine, objavila je u četvrtak Đuro Đaković grupa na Zagrebačkoj burzi.

“Ovim projektom tvrtka Đuro Đaković Specijalna potvrđuje opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka u međuvremenu zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese”, ističu iz Đuro Đaković grupe.

Vagoni tipa “Shimmns” TTU su 4osovinski zatvoreni vagoni namijeni za prijevoz kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji.

Kolutovi lima se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje. Tim sustavom omogućen je utovar i istovar kolutova lima korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili Ckukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Od svih meteoroloških utjecaja te utjecaja okoline kolutovi lima zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom, objašnjavaju iz tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI