TVRTKA RUDAN NOVI KONCESIONAR KAMPA RIBNJAK: Gradsko vijeće Omiša izabralo istarsku tvrtku, odbacili pritužbu dosadašnjeg koncesionara

Izvor: Facebook/Kamp Galeb

Tvrtka Rudan iz Žminja izabrana je za novog koncesionara kampa Ribnjak na rok od 20 godina, odlučilo je Gradsko vijeće Omiša. Za to je glasalo 10 vijećnika, a četiri su bila protiv, objavio je HRT.

Osim toga, odbacili su neosnovanom pritužbu dosadašnjeg koncesionara tvrtke Galeb iz Omiša o tome da odabrana tvrtka ne zadovoljava sve uvjete natječaja.

Iz Galeba najavljuju tužbu.

Gradonačelnik Omiša Ivo Tomasović rekao je kako je odabrana uvjerljivo najpovoljnija ponuda. Istarska tvrtka ponudila je 711 tisuća eura, a Galeb 464 tisuće godišnje koncesijske naknade.

“Ovdje se ne smijemo voditi prvenstveno osjećajima. Mali smo grad, svatko svakoga poznaje, ali ovdje se radi o jednom ozbiljnom natječaju, ozbiljnim iznosima”, istaknuo je Tomasović.Dodao je kako je ponuda koju je dala tvrtka Rudan valjana i s najvećim ponuđenim iznosom.

“To je jedini razlog zbog kojeg smo prihvatili ponudu, nema tu velike, da tako kažem, narodski, filozofije”, zaključio je Tomasović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI