U ATENI TAJNO DOGOVORENA KADROVSKA KRIŽALJKA: Plenkoviću nude plaću od 30.000 eura, mora brzo odlučiti ide li ili ostaje!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 9. prosinca, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo najveći bankarski skandal od afere Riječka banka! Nevjerojatna dvostruka bankarska prevara teška 275 milijuna kuna: BKS banka utjeruje dugove imovinom Zagrebgradnje, ali ne vraća novac kreditorima kojima je jamčila povrat.

U emisiju zove važne HDZ-ovce i podilazi im: Bolković želi biti ambasador u Berlinu!

Europski pučani u Ateni tajno dogovarali kadrovske križaljke! Plenkoviću nude plaću od 30.000 eura mora brzo odlučiti ide li ili ostaje: Vide ga kao nasljednika šefa diplomacije EU Josepa Borrella!

Najbolji hrvatski nogometaš kreće u nekretninski biznis u Španjolskoj: Modrić se nakon umirovljenja ne vraća u Hrvatsku!Bivši HDZ-ov ministar kulture zna čiji je kapital preuzeo Fortenovu: Tajne veze HDZ-ova Bože Biškupića s ruskim oligarsima!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI